1 b92a652d33a104e6464509e3a72936d7 1024x684Вибираємо найкращий варіант для комерційної назви стадіону.
 

Керівництво Арени Львів найближчим часом планує підзаробити грошей на назві стадіону. Уже тепер екс-директор стадіону Євген Болкун розповідав про можливі варіанти укладення угоди з «Ашаном» або «Лімо».

Пропонуємо не зупинятися на цих двох ідеях, а підемо далі — знайдемо ще декілька можливих комерційних назв для Арени Львів.

Але спершу пригадаємо два стартові варіанти.

  • Лімо-Арена

У принципі, усе досить логічно. Новий ФК Львів, що гратиме в УПЛ, заявив основним стадіоном саме Арену Львів. Оскільки власником клубу є власник львівського холодокомбінату, Богданові Копитку цілком доречно викупити права на назву стадіону.

Пізніше залишиться лише перейментувати клуб в ФК Лімо, аби взагалі настала ідилія. Тим більше, у пана Копитка уже є досвід перейменування клубів: Верес не дасть збрехати.

  • Ашан-Арена

Арену Львів все одно уже дуже давно люди називають Ашан-Ареною. Навіщо ці ускладнення і різні назви? Краще, коли усе доступно і просто.

1 Znimok ekrana 2018 06 08 o 20.12.51
Ашан і Арена Львів на карті — більше нічого в тому районі фактично нема, фото — скріншот з Google Maps

  • Локаль-Арена

«А у вас є картка Локаль?» З цим запитанням неодноразово стикалися як гості міста, так і кожен львів’янин. Холдинг емоцій «!FEST» уже давно став найбільшим гравцем на ресторанному ринку Львова, а мережеві заклади відкриваються по всій Україні. Хто ж не чув про Львівську майстерню шоколаду чи П’яну вишню, наприклад?

Локаль лише виграв би від купівлі прав на назву стадіону. Можна було б буфонами купляти квитки на матчі, а замість абонемента — картка мережі. І тоді для багатьох спортивних вболівальників запитання: «А у вас є картка Локаль?» — набуло б зовсім іншого відтінку.

  • Винник-Арена

Якщо і є хтось в Україні, хто може гарантувати аншлаг на Арені Львів, то це точно Олег Винник. На початку червня співак дав концерт на стадіоні, де зібралися понад 20 тисяч його прихильниць. Востаннє стільки людей на Арену Львів приходило хіба на збірну України, а усі ці зорі, вереси і навіть шахтарі ховаються на фоні Винника. Ось вона — народна любов!

Альтернативні варіанти: розглянути можна також варіанти Дзідзьо-Арена або Вакарчук-Арена. Хіба ці двоє виконавців можуть зібрати (і вони це доводили!) аншлаг на Арені Львів.

  • ППБ-Арена

Перша Приватна Броварня за останні роки перетворилася на одного з головних спонсорів збірної України. А власник ППБ, Андрій Мацола, встиг навіть стати віце-президентом ФФУ. Перша Приватна усюди поруч зі збірною України, а головна команда досить часто грає у Львові (ну, якщо взагалі грає вдома).

Тільки уявіть: гра збірної України у Львові на стадіоні ППБ-Арена, на усіх телеканалах реклама ППБ як спонсора, ще й в чаші арени розливають лише ППБ. Солодкий рай для монополістів.

1 55809 Andrey Macola
Андрій Мацола та інші фанати рухи «Вірні збірній» від ППБ, footboom.com

  • СміттєвийЗавод-Арена

Тут усе зрозуміло без слів. Мер міста Андрій Садовий може викупити права на комерційну назву і переназвати стадіон на Сміттєвий Завод. Тоді, якщо хтось запитає, чому у Львові досі не побудували сміттєпереробний завод, у пана Садового буде прихований туз в кишені.

  • ЛЄ-Арена

Ні для кого не секрет, що Арена Львів — головна арена України для проведенння групового етапу Ліги Європи. Тут уже грав Шахтар, грала Зоря, скоро гратиме Ворскла. Хто далі?

Усі клуби УПЛ (усі ж можуть вийти в Лігу Європи) мають скинутися і викупити для стадіону назву, яка йому справді підходить. Арена четвергових матчів!

Проголосувати за назву можна на Sportarena.