1 2345nsh759474ot 1Андрій Кузьменко (Кузьма Скрябін) трагічно загинув чотири роки тому. У пам’яті мільйонів українців Кузьма залишився харизматичною, прямою, чесною, артистичною та мудрою людиною. У той день на всіх радіостанціях і в усіх закладах грала музика Скрябіна. Виявилося, що в Кузьми було набагато більше шанувальників, ніж хтось міг подумати. Уже ввечері на головних площах країни збиралися зі свічками та квітами скорботні фанати і просто люди, яким імпонували життєвий оптимізм і доброта Андрія Кузьменка.

Андрій Кузьменко за свої 46 років зумів стати успішним музикантом, письменником, телеведучим, продюсером і, звичайно ж, чоловіком і батьком. Скільки би років не минуло після його смерті, шанувальники будуть завжди пам’ятати про те, як яскраво і гідно він прожив своє життя. І для багатьох Кузьма назавжди залишиться героєм нашого часу…

Цитати Кузьми Скрябіна:

1. Він не хотів брехати, а тим більше – говорити правду…

2. Українці вибирають такого, що спочатку з вазеліном, а потім уже без вазеліна, шоб пожошче. Такий собі садомазохізм в генах…

3. Політики — люди з інакшої планети, вони закони придумують для нас, щоб нас, як отару, тримати в якомусь периметрі.

4. Хамство — це кал, який виходить через рот!

5. Краще висушити одну дитячу сльозу, ніж пролити ріки крові.

6. Змінюйте світ на краще, піклуйтеся про нього, тому що ви в ньому живете!

7. Що більше хочеш від життя – тим менше воно хоче тобі дати.

8. Я не знаю визначення опорів, опір є або його нема. Потрібно чинити опір, якщо тебе хочуть злизати, стерти з твоєї землі.

9. Невідомий вірус безпідставної брехні жив в мені до тридцяти п’яти років і не пропускав жодного сприятливого моменту, щоб ним скористатися. Важко і дорого платив я за користування цим злом, але перемогти його не міг.

10. П’ятий раз поспіль ми щось думаємо, малюємо у своїй голові, приходить черговий чувак і все, що він говорить по телевізору, можна перекласти трьома-чотирма словами, самі знаєте, якими.

 Джерело: СТБ