27972505 2323687314338327 6117643039020904371 nСьогодні, 13 лютого, правоохоронці Львівщини вшанували пам'ять бійців батальйону «Львів» Ігоря Лехмінка та Владислава Домченка, котрі три роки тому загинули у зоні АТО під час виконання бойового завдання у Дебальцевому. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Львівської області.

Ігор Лехмінко похований на цвинтарі у Яворові, Владислав Домченко – на Личаківському кладовищі у Львові. Сюди приходять родичі, друзі, близькі, а також бійці батальйону «Львів» щоб вшанувати пам'ять добровольців, загиблих за незалежність та територіальну цілісність України.

Цього року участь в урочистостях з вшанування пам’яті полеглих героїв, що розпочались урочистою панахидою у Гарнізонному храмі святих апостолів Петра і Павла та продовжились на Личаківському кладовищі, взяли колишній очільник поліції Львівщини полковник поліції Дмитро Загарія, командир батальйону патрульної служби поліції особливого призначення «Львів» Головного управління Національної поліції у Львівській області майор поліції Володимир Цьорох та товариші загиблих по службі.

13 лютого 2015 року Ігор Лехмінко та Владислав Домченко загинули у зоні проведення антитерористичної операції під час виконання бойового завдання у Дебальцевому.

Указом Президента України за особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі прапорщик міліції Лехмінко Ігор Ігорович та молодший сержант міліції Домченко Владислав Анатолійович були нагороджені орденами «За мужність» III ступеня (посмертно).