dni ukr kuhni5a81989a61a44PR. Всеукраїнський проект «Дні Української Кухні» від Ukrainian South Chef Association (Асоціація Шеф-кухарів Півдня України) - це- популяризація української кухні, локальних продуктів і фермерських господарств.

Оптовий ринок «Шувар» приєднується до Всеукраїнського проекту «Дні Української Кухні». Місія проекту познайомити людей у світі з українською кухнею. Ще одна наша ціль звернути увагу на те, що використання локальних продуктів вельми корисно і правильно, а також допоможе прийти до зниження собівартості і підвищення рентабельності закладу.

19 - 28 лютий 2018 року у всіх містах України та за її межами пропонуємо гостям ресторанів зануритися в атмосферу української гастрономії.

На ринку представлено широкий спектр локальних продуктів від фермерських господарств. Ми вирішили організувати для вас два кулінарних майстер-класи з приготування українських страв з продуктів які ви зможете придбати на ринку.

Якщо Ви бажаєте урізноманітнити своє домашнє меню, здивувати сім`ю та друзів, і головне відчути себе шеф-кухарем в дома - тоді запрошуємо вас:17 лютого о 11.00 год. запрошуємо на кулінарний майстер-клас від українського бренду БОЇМ. Гастромандри - Чернологова Сашка та Marina Grigorova (локація - перед магазином 30 у терміналі «Овочі та фрукти»). Хто як не вони знають про українську традиційну кухню!

23 лютого о 11.00 год. запрошуємо на кулінарний майстер-клас від Башенського Андрія перед магазином ДІДО. Правдива їжа.

Андрій Богданович Башенський - майстер роботи з м’ясом та неперевершений віртуоз традиційної української кухні! Відкриваємо секрети приготування найсмачнішого м’яса на вертелі.

На вас чекає дегустація та призи. Буде онлайн-трансляція.

Вхід вільний.

Долучайтесь до події у Facebook: https://goo.gl/bCjfD6