laws51455641Наразі 1200 львів'ян подали декларації про майновий стан і доходи та задекларували загалом 196,4 млн. гривень. Про це повідомляє  Головне Управління ДФС у Львівській області.

Найбільшу кількість з поданих декларацій складають:

215 декларацій – задекларовано дохід у вигляді спадщини від членів сім'ї не першого та другого ступеня споріднення на суму 30,8 млн. гривень;

78 декларацій – задекларовано доходи від здавання майна в оренду на суму 1,5 млн. гривень;

63 декларації – задекларовано дохід від продажу рухомого та нерухомого майна на суму 11,9 млн. гривень;

17 декларацій – задекларовано інвестиційний прибуток. Сума задекларованих доходів становить – 90,2 млн. гривень.

За результатами проведених перерахунків 353 громадянам необхідно сплатити 2,8 млн. гривень податку на доходи фізичних осіб та 0,6 млн. гривень військового збору.

6 громадян задекларували одержані доходи в сумі понад 1 млн. грн. Сума задекларованих доходів становить – 96,9 млн. гривень.

Одночасно повідомляємо, що громадянам, які в 2017 році отримували доходи від операцій з інвестиційними активами (цінними паперами, деривативами, корпоративними правами, вираженими в інших, ніж цінні папери, формах) необхідно подати до органу фіскальної служби за місцем реєстрації декларацію про майновий стан і доходи. При цьому декларація подається у будь-якому випадку, незалежно від того, чи отримав громадянин інвестиційний прибуток або збиток, та незалежно від того, чи сплачувався податковим агентом податок з доходів інвестора.