561451561541864Роман Іванців став почесним президентом Львівської обласної федерації баскетболу. За депутата Львівської міської ради проголосували усі делегати на позачерговій конференції Федерації баскетболу Львівщини.

Ігор Савицький, уже екс-почесний президент Львівської обласної федерації баскетболу, вирішив скласти повноваження на цій посаді і запропонував свою кандидатуру на посаду віце-президента федерації. За віце-президентів обласної федерації, якими стали Ігор Савицький та Роман Городечний, делегати позачергової конференції також проголосували одноголосно.

«Очолити цю посаду запропонував теперішній президент Львівської міської федерації баскетболу Дмитро Крамар ще кілька місяців тому, - каже Роман Іванців, новообраний почесний президент Львівської обласної федерації баскетболу. – Можу усіх запевнити, що не хочу просто так перебувати на цій посаді, а хочу побачити результат. Якщо відверто, то довго вагався чи очолити цю посаду чи ні, оскільки не люблю бути так званим «весільним генералом». Розумію, що результат досягається зусиллями. Втім, я готовий докласти свої зусилля, скажімо, до розвитку дитячо-юнацького баскетболу на Львівщині чи до будівництва у Львові палацу спорту. Я б хотів говорити про практичні речі, які я допоможу зробити. Усе інше мене не цікавить».