basketlvivЗапорука успіху будь-якого виду спорту – його масовість. Саме тому «Відкритий чемпіонат Львова з баскетболу» на вихідних  знову збере всіх учасників на матчі чергового, десятого туру.

У суботу, 24 лютого, на паркеті зійдуться БК «Солевари» з Дрогобича та «Lviv Warriors». Також виявлятимуть сильнішого БК «Львів»-УАД та BC «VitaAgro» - учасники всеукраїнських змагань в рамках Першої ліги. Початок матчів о 14:15 та 15:45.

Наступного дня відбудеться ще два матчі. Об 11:20 силами поміряються БК «Скіф»  та BC «SemiPro». Заключним матчем туру стане протистояння БК «Пивомани» та «EliteClub», який розпочнеться о 13:00. Усі матчі проходять на паркеті ОДЮСШ, що в Стрийському парку.

Центральний матч туру – протистояння двох команд, що представляють Львів на всеукраїнському рівні. БК «Львів»-УАД та BC «VitaAgro» підходять до очної зустрічі із різним настроєм. Якщо перші – лідери і прагнуть продовжити переможну серію, то для других матч – шанс піднятись вище свого 5 місця в турнірній таблиці. Момент для цього підходящий: другі EliteClub та їхні конкуренти з третього місця  БК «Пивомани»  визначатимуть сильнішого, а отже хтось обов’язково втратить залікові бали. За певних умов та перемоги «VitaAgro» це допоможе їм піднятись вище.