1930892 10216230902430004 8716130508356064014 n26 лютого відзначають день окупації Криму.  На львівській Ратуші вивісили банер "Крим - це Україна", приурочений цій даті.

"Сьогодні на Ратуші у Львові був вивішений такий банер, а о 18-00 на Майдані Незалежності пройде мітинг солідарності з Кримом", - повідомляє Алім Алієв, активіст "Крим SOS".

Крім того, Алім Алієв зазначив, що те, що зараз відбувається на його Батьківщині, можна прирівняти до "аріїзації пам'яті":

"У євреїв є термін "Аріїзація пам'яті" - вбивати не тільки фізично, а знищувати тотально історію та культуру народу (вони його використовують щодо нацистів у ІІ Світовій війні). Сьогодні рівно чотири роки, коли такі процеси відбуваються щодо кримськотатарського народу зі сторони російських окупантів у Криму. На нашій батьківщині не тільки вбивають і викрадають людей, саджають у тюрми та постійно проводять обшуки у будинках, а ще знищують пам'ятки як Ханський Палац у Бахчисараї чи перешкоджають збереженню і розвитку кримськотатарської і української мов. 26 лютого 2014 почалась окупація. Але її чекає неодмінний кінець. Сьогодні наше завдання - зберігати свою ідентичність та той нервовий зв'язок , який існує між Кримом та континентальною Україною , а також бути спроможними збудувати нетоксичні демократичні інституції на півострові після деокупації. Я не романтик , я просто знаю, що ми обов'язково повернемось на свою землю".