Multithumb found errors on this page:

There was a problem loading image 'images/IMG_8685-630x420.jpg'
There was a problem loading image 'images/IMG_8685-630x420.jpg'

IMG 8685 630x420Жінки-депутати Львівської міськради з різних фракцій через зрив засідань сесій ЛМР звертаються до правоохоронних органів з вимогою забезпечити нормальну роботу міських обранців та вберегти їх від небезпеки. Про це йдеться у зверненні, яке поширила прес-служба ЛМР.

У зверненні йдеться, що близько 30% депутатського корпусу Львівської міської ради становлять жінки, які фактично кожної сесії наражаються на небезпеку, «прориваючись» на робочі місця через молодиків спортивної зовнішності.

«Сьогодні доводиться визнати, що ті часи, коли засідання у Львівській міській раді проводились у спокійній атмосфері, схоже, минули. Так, у сесійній залі часто було гаряче, не обходилось без суперечок, гострих дискусій, інколи емоційного протистояння, не раз було доволі складно переконати громаду у правильності тих чи інших рішень, що приймались депутатами. Та ті речі, що відбуваються впродовж останніх засідань, мають характер відвертого злочинного тиску на позицію Львівської міської ради», – йдеться у зверненні депутатів.

За словами жіночої частини депутатського корпусу, захоплення сесійної зали невідомими особами, молодиками спортивної зовнішності швидше виглядають на штурм, аніж на бажання бути обізнаними та брати участь у прийнятті рішень, що забезпечують функціонування та розвиток міста.

«Нас, як жінок-депутатів, турбує неможливість приймати рішення та брати участь у вирішенні питань міста. А нас, як матерів, в тому числі і немовлят, хвилюють питання елементарної безпеки. Зривання засідання та блокування роботи ради щоразу переростають у спробу фізично завадити роботі депутатів та загрозу насилля», – зазначають депутати.

Відтак, жінки-депутати усіх фракцій публічно звертаються до поліції, Служби Безпеки та прокуратури з проханням відреагувати та забезпечити безпеку містян, повідомляє прес-служба Львівської міськради.