28576287 1805809863054111 577798593650064585 n 1Сьогодні, близько 12 години дня, патрульні 1 батальйону отримали повідомлення про пошкодження майна на вулиці Монастирського. Заявник повідомив, що невідомі особи балончиком з аерозольною фарбою розмальовують фасади будинків. Інспектори отримали опис правопорушників та напрямок їхнього руху. Патрульні почали перевіряти прилеглі вулиці.

Як повідомили в патрульній поліції Львова, вже на вулиці Зубрівській інспектори виявили двох осіб, які почали втікати, як тільки побачили поліцейський автомобіль. Під час втечі чоловіки викинули два балончики з фарбою. Поліцейські їх наздогнали та зупинили. Особи нервували, плуталися в своїх поясненнях та заперечували свою причетність до нанесення написів на стіни будинків. Офіцери перевірили їх в базі даних та з’ясували, що 18-річні чоловіки вже попадали в поле зору правоохоронців, а один з них притягався до кримінальної відповідальності за наркотики та має відкрите провадження за опір працівнику поліції.

Патрульні вирішили підійти до написів, на яких були посилання на сторінки в мережі інтернет. За даним посиланням інспекторам відкрилася сторінка з продажу наркотичних речовин. Тоді на місце події скерували слідчо-оперативну групу. Слідчі виявили й інші докази, що підтверджують причетність даних громадян до продажу наркотичних речовин. Чоловіків доставили до Сихівського відділу поліції для встановлення всіх обставин справи.