prizov54153415341Дрогобицький міськрайонний суд виніс вирок чоловіку, який ухилився від призову на строкову військову службу. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень, повідомляє Status Quo.

Чоловік був визнаний військово-лікарською комісією придатним до військової служби та отримав повістку про виклик на 08.08.2017 року для призову та відправки на строкову військову службу у складі команди №10331. Проте на зазначену у повістці дату без поважних причин не прибув.

08 лютого 2018 року між прокурором Дрогобицької міжрайонної прокуратури та підозрюваним укладено угоду про визнання винуватості. Згідно з угодою, обвинуваченому призначено покарання за вчинення злочину, передбаченого ст. 335 КК України.

21 лютого 2018 року Дрогобицький міськрайонний суд Львівської області затвердив угоду та призначив узгоджене сторонами угоди покарання у виді обмеження волі строком на 1 рік 6 місяців. Однак звільнив від відбування покарання з випробуванням, якщо він протягом одного року іспитового строку не вчинить нового злочину.