59d0c28b42bafПро це повідомляють на офіційній сторінці профспілки "Львівелектротранс" у Facebook.

"07.03.2018р. нове керівництво ЛКП «Львівелектротранс» шокувало водіїв трамваїв черговою спробою здати в оренду останній диспетчерський пункт на вул. Руська 18, в якому - 65 водіїв трамваїв і 25 водіїв тролейбусів щодня проходять передрейсовий медогляд. В цьому диспетчерському пункті також знаходиться бригада слюсарів, які обслуговують трамваї на лінії", - пишуть у повідомленні.

Крім того зазначається, що багато років диспетчерський пункт складався із двох приміщень, однак попередній керівник "оптимізував" роботу пункту, залишивши лише одне маленьке приміщення.

Зараз водії трамваїв просять небайдужих мешканців допомогти.

"Звертаюсь до Вас, мешканці міста Львова, від імені всіх водіїв трамваїв і тролейбусів, з проханням допомогти директору ЛКП "Львівелектротранс" Березі О.І. 12.03.2018р. в понеділок, прийняти "складне рішення" щодо останнього диспетчерського пункту по вул. Руська,18. Чи ми, водії трамваїв та тролейбусів, і в сніг, і в дощ, і в спеку, маємо право виглядати вагони на яких будемо працювати в другу зміну. Чи якісь хитрі львівські «бізнесмени» через це вікно будуть заробляти великі гроші".

Як проінформували Твоє місто, нове керівництво прокоментувало їм дану ситуацію:

"Так, до нас звернулися із пропозицію надати там один чи два метри квадратних в оренду для закладу швидкого харчування. Однак, я розпорядився проаналізувати чи буде це передусім зручно і цікаво для персоналу, оскільки підприємство окрім орендної щомісячної плати запропонувало також забезпечити гарячими обідами й наших працівників. Жодних поспішних рішень з цього приводу я не приймав і не прийматиму. Усе інше це маніпуляції та недостовірна інформація", - розповів Олег Береза, директор ЛКП "Львівелектротранс".