DSC 1232 edited 777x437 756x425В АТП-1 прокоментували інформацію щодо водія автобусного маршруту №6А у Львові. Директор підприємства поспілкувався з водієм та попросив водія написати пояснення. Зі слів водія, він не зачиняв 4-річну дитину в салоні автобуса спеціально і батьки дитини не мали претензій до роботи водія, повідомила прес-служба ЛМР.

«Сьогодні цей водій працює на маршруті. Я з ним поспілкувався. Він у нас працює давно, врівноважений, з досвідом. Зі слів водія, на одній із зупинок вийшли чоловік з жінкою та коляскою. Інший чоловік допоміг винести коляску зі салону автобуса. Цей чоловік повернувся в автобус, водій зачинив двері, але ще не поїхав. Почув дитячий плач. Хтось із пасажирів натиснув кнопку виклику. Водій відчинив двері, батько забрав дитину. Батьки до роботи водія претензій не мали. Невдоволення висловив один з пасажирів у салоні автобуса.

Цей водій сьогодні напише пояснення. Знаю його добре, він сумлінно працює, не думаю, що цей водій міг вчинити так, як описують в соцмережах», - прокоментував директор АТП-1 Орест Хамула.

Проте мама дитини називає це відвертою брехнею.

"Який батько дитини! Я була одна з двома дітьми! На зупинці ніякі чоловіки не виходили. А чому він не сказав про те, що затиснув чоловіка в дверях! І я ще шкодувала того водія не хотіла писати в поліцію.... Я з каляскою вийшла, а дитина не встигла. Водій, я так думаю, не подивився в дзеркало і закрив двері, затиснувши в них чоловіка який мені допомагав винесли каляску. Чоловік силою відкрив двері і зайшов в середину, але двері закрились за ним і донечка лишилась всередині, люди кричали, щоб він віддав мені дитину, але він не відкривав. Потім черездекілька хвилин він все ж таки відкрив і донечка вийшла. Я не можу зрозуміти причини цього вчинку", - коментує потерпіла мама, пані Софія, таку заяву ЛМР.