DJI 0010 1 previewPR. Все ще в пошуках комфортного житла? В продажу 2-й будинок ЖК «Щасливий»!

Бажаєте нову квартиру, де відчуєте себе, як вдома? Від сьогодні для усіх, хто шукає якісне житло у Львові є чудова новина – в продаж надійшла друга черга в ЖК «Щасливий»!

Компанія «НоваБудова» продовжує будівництво першого комплексу комфорт-класу в Личаківському районі. Другий будинок в комплексі розрахований на 210 квартир та матиме 16 поверхів. Сучасні планування для актуальних інтер’єрних рішень, надійні технології та якісні матеріали для будівництва та оздоблення зроблять життя в будинку по-справжньому затишним. Окрім цього в ЖК вже зараз влаштовується власний виїзд до Тракту Глинянського, а також зручний підземний паркінг.

Із завершенням будівництва територія ЖК буде огородженою та цілодобово охоронятиметься, що дасть приємне безпеки відчуття свого простору. Територія буде облаштована повною інфраструктурою європейського класу: місця відпочинку, сучасні дитячі майданчики, мультифункціональне спортивне поле, і все це в оточенні приємного озеленення. Забудьте про застарілі парадні! Всередині будинку на вас чекатиме гарний та світлий хол з консьєржем, ресепшеном, кімнатами відпочинку та зручними колясочними.

Ще не маєте квартири в комплексі комфорт-класу? Не мрійте, а дійте! Поспішіть, щоб бути у числі перших, адже тільки зараз діє особлива акційна ціна на перші квартири! Телефонуйте нам за номерами та бронюйте свою: (032) 229-57-95, (067) 561-35-52. Знаходитесь у центрі? Наш відділ продажу також! Заходьте до нас на вул. Чайковського, 26 і дізнайтесь про планування квартир, детально про усе наповнення і переваги комплексу і живіть зі справжнім комфортом в ЖК «Щасливий»!