depДепутатку Жовківської міської ради Оресту Бродик, яка є членом земельної комісії міськради та виступила проти надання учаснику АТО земельної ділянки, виключили з партії ВО "Батьківщина" та ініціюють відкликання її з посади депутата.

Про це під час прес-конференції у Львові заявив голова Львівської обласної партійної організації ВО "Батьківщина" Михайло Цимбалюк, інформує прес-служба місцевого партосередку.

За словами керівника "Батьківщини" на Львівщині, депутатка вчинила недостойно, порушила права людини й образила військовослужбовця, який зі зброєю в руках захищав територіальну цілісність нашої держави.

"Відчуваючи відповідальність перед захисниками України, я особисто зустрівся з військовим і попросив вибачення за дії депутата. Український боєць не планував зводити маєтки, бо немає на це коштів. Він лише хотів невеликий гараж з кімнатою для зустрічей зі своїми бойовими побратимами, щоб обговорювати суспільно вагомі проблеми Жовкви та збирати допомогу на фронт", – розповів Михайло Цимбалюк.

Учасник АТО, боєць 80-ї аеромобільної бригади Володимир Клепач каже, що хотів отримати у користування ділянку, розміром 6 на 4 метрів, щоб побудувати там приміщення для зустрічей зі своїми побратимами та організувати збір допомоги для учасників бойових дій на Сході України.

"Ми повинні в подальшому не допустити, щоб така людина після виключення з однієї партії, перейшла до іншої. Громадськість має такі речі відслідковувати та фільтрувати недобросовісних депутатів", – наголосив Володимир Клепач.