1174102Виконавчий комітет Бориславської міської ради підтримав рішення «Про встановлення тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення комунальному підприємству «Вододар», інформує Zik.

Про це ІА ZIK повідомили у Бориславській міській раді 

Згідно прийнятого рішення,  встановлено комунальному підприємству «Вододар» тариф на послугу з водопостачання для всіх споживачів в розмірі 26,75 грн/м3. 

Але для населення передбачено відшкодування витрат з міського бюджету комунальному підприємству  в розмірі 2,20 грн/м3, відповідно встановити тариф на послугу з водопостачання для населення в розмірі 24,55 грн/м3. 

Тариф на послугу з водовідведення для всіх споживачів становить розмірі 12,94 грн/м3. Для населення відшкодування витрат з міського бюджету комунальному підприємству є в розмірі 10,80 грн/м3, відповідно встановлено тариф на послугу з водовідведення для населення в розмірі 2,14 грн/м3. 

Новий тариф набирає чинності з 1 квітня цього року. Також з 1 квітня 2018 року надавачем послуг з водопостачання та водовідведення стає КП «Вододар». 

Нагадаємо, тепер надавач послуг з водопостачання та водовідведення є КП «Бориславодоканал». Тариф на послуги з водопостачання та водовідведення для населення зараз становить 16 грн/м3.