maxresdefault541531452За участі Львівської місцевої прокуратури №1, Галицьким районним судом міста Львова визнано винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.172-6 КУпАП (порушення вимог фінансового контролю) депутатку Львівської міськради фракції "Українська Галицька партія" Юлію Гвоздович. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівщини.

Встановлено, що народна обраниця придбала у власність автомобіль вартістю понад 360 тис грн, проте несвоєчасно повідомила про такі суттєві зміни у майновому стані суб’єкта декларування на офіційному веб-сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

За наслідками судового розгляду до винної особи застосовано стягнення у вигляді штрафу.

Зазначимо, що рішення суду може бути оскаржено особою у апеляційному порядку.

"Суд постановив, що маю сплатити штраф за те, що прострочила трохи термін подачі повідомлення про суттєві зміни в майновому стані (добре, що хоч мінімальний). Так, мною та Юрієм Гвоздовичем була придбана автівка в кредит в квітні, і ми недочитали добре законодавство й вирішили, що декларувати треба в річній декларації, а не впродовж 10 днів", - написала Гвоздович на своїй сторінці у Фейсбуку.