Drawing contest PosterСтартував дев’ятий Всеукраїнський Конкурс малюнка серед дітей з цукровим діабетом. Проект реалізовують Асоціація дитячих ендокринологів України та компанія Санофі в Україні.

Цьогорічний Конкурс присвячений темі спорту, адже фізична активність – це важлива частина здорового способу життя людей з діабетом.

Прийом малюнків триватиме до 22 квітня 2018 року включно. Переможців визначить журі, до складу якого у цьому році приєднаються відомі українські спортсмени: Ольга Харлан – фехтувальниця, Олімпійська чемпіонка, багаторазова чемпіонка світу та Європи, Ія Андрущак – футболістка, півзахисниця національної жіночої збірної України, амбасадор фіналу жіночої Ліги чемпіонів 2017/2018, Андрій Демчук – фехтувальник, чемпіон Параолімпійських ігор, заслужений майстер спорту України, та чемпіонки світу з шахів – сестри Анна та Марія Музичук.

Ще одного переможця конкурсу визначать користувачі соціальної мережі Facebook на сторінці "Діабет. Допоможемо разом" шляхом голосування. За підтримки Асоціації дитячих ендокринологів України переможці Конкурсу віком до 12 років матимуть змогу пройти курс оздоровлення у спеціалізованому санаторії у м. Миргород, а діти, яким виповнилося 13 років, та чиї роботи будуть визнані переможними, зможуть взяти участь у туристично-оздоровчому заході з підкорення Говерли.

За підтримки Асоціації дитячих ендокринологів України переможці Конкурсу віком до 12 років матимуть змогу пройти курс оздоровлення у спеціалізованому санаторії у м. Миргород, а діти, яким виповнилося 13 років, та чиї роботи будуть визнані переможними, зможуть підкорити Говерлу у колі нових друзів та наставників.

Для того, щоб подати малюнки на Конкурс, їх потрібно відправити службою доставки «Нова Пошта» на адресу ТОВ «Ай Ен Сі Ейч Київ», м. Київ, вул. Руданського, 3А, офіс 521. Вартість доставки сплачує отримувач.