ploshchaВчора ввечері львів'ян просили не залишати припаркованими автівки на вулиці Винниченка біля Львівської ОДА, так як сьогодні з робочим візитом до Львова прибуде глава уряду Володимир Гройсман. Відповідне повідомлення-прохання було опубліковане у спільноті "Варта 1". Воно викликало бурхливе обговорення користувачів мережі. Дехто з львів'ян назвав це "поверненням у старі часи".

"Увага стосується тих, хто залишає автомобіль на ніч на вул. Винниченка біля ОДА!!! У зв'язку з приїздом у Львів прем'єр міністра В. Б. Гройсмана, автомобілі, які будуть перешкоджати і будуть запарковані на вул. Винниченка біля ОДА на ранок 27.01.2017 - будуть евакуйовані в інші вулички того району, просимо з розумінням поставитися до роботи поліції Львова, для забезпечення правопорядку і безпеки людей.

Просимо власників автомобілів, які на цю ніч запарковані на даній вулиці - з розумінням поставитися до прохання і ПЕРЕСТАВИТИ свої авто до 05:00 27.01.2017 особливо авто, які поставлені з порушенням і лише прохання перепаркувати авто від входу в ОДА, для забезпечення правопорядку!", - написав координатор групи Ігор Зінкевич.

Втім попри обурення мешканців станом на 09:00 27 січня площа перед ОДА виглядає справді вільною. "Всім Дякуємо за розуміння і приємно здивований після всіх тих коментарів під постом, що віднеслися з розумінням до даної ситуації водії міста Львова", - написав сьогодні Ігор Зінкевич.