«Військовий госпіталь національної гвардії України», що знаходиться в Золочеві, в результаті відкритих торгів 28 березня підписав договір на закупівлю м’яса з приватним підприємцем Денисом Стахом. Сума контракту становить 381 тис. грн. Про це повідомляється на сайті системи електронних закупівель  Prozorro, пишуть "Наші гроші. Львів"

За ці кошти приватний підприємець до кінця 2018 року постачатиме майже 5 тонн м’яса. Свинину та яловичину за 82 грн за кг, а м’ясо курчат бройлера – за 52 грн за кг. На гуртовому ринку Шувар, ціна на свинину і яловичину коливається від 90 до 150 грн/кг, тушки бройлера – 48-49 грн/кг.

Участь у торгах взяло лише двоє учасників. Окрім переможця приватного підприємця Дениса Стаха, ТОВ «Рута» з пропозицією на 24,5 тис. грн дорожчою. Під час торгів учасники не знижували свої пропозиції.

Власником 75% ТОВ «Рута» та директором цієї фірми є Петро Стах – батько переможця торгів Дениса Стаха. Ще 25% фірми належить Галині Івасюк – дружині Петра Стаха та матері Дениса Стаха.

62562156215211111

Петро Стах у 2016 році став депутатом Бродівської районної ради.

Свою пов’язаність учасники торгів не надто і приховували. Зокрема, Денис Стах на підтвердження своєї кваліфікації надає договір, укладений з ТОВ «Рута», на переробку сировини великої рогатої худоби та декларацію виробника на готову продукцію того ж підприємства.

Під час інших торгів на закупівлю продуктів для бюджетників Львівської області директор ТОВ «Рута» періодично вказує контактний телефон ідентичний до контактного телефону свого сина – приватного підприємця. Крім того, адреса для листування з товариством є фактичною адресою проживання підприємця Дениса Стаха.

 11222222122222