1473312137 grati 2014За процесуального керівництва прокуратури області, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно службовця одного із районних відділів Головного Управління Державної міграційної служби України у Львівській області, який отримав понад 5 тис грн неправомірної вигоди. Про це повідомили у прокуратурі Львівщини.

Чоловік обіцяв забезпечити фізичним особам швидке прийняття заяв-анкет та інших необхідних документів для виготовлення і швидкого отримання закордонних паспортів.

Нагадаємо, що вказану особу цьогоріч у січні було затримано в порядку ст.208 КПК України та прокурором Львівської області повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою).

Зазначимо, що під час досудового розслідування обвинувачений відсторонювався від посади та перебував під домашнім арештом.

Обвинувальний акт скеровано до Пустомитівського районного суду для розгляду по суті.

Довідково: максимальний термін покарання, що загрожує порушнику, – десять років ув’язнення з трирічним позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю, а також конфіскація майна.