980102 25e1aПо вулиці Пасічній до початку вулиці Медової Печери мешканці Львова пропонують запустити нову тролейбусну лінію. Про це йдеться на сайті Єдиної системи місцевих петицій.

"З точки зору затратної частини ця ідея не потребує виділення великих коштів із місцевого бюджету. Адже від Шота Руставелі до ДСК маршрут вже прокладено, залишається тільки прокласти електролінію вздовж вулиці Джорджа Вашингтона, вулиці Пасічної та вулиці Медової печери. 

У цьому районі проживає багато львів’ян і якось дивно, що крім постійно переповнених маршруток туди жоден транспорт не ходить. А тролейбус дав би змогу людям у зручний, комфортабельний спосіб добратися до центральної частини міста. 

Ще одна перевага тролейбусу в тому, що він є екологічно чистим транспортом і безшумним, а в сучасних умовах цей нюанс дуже важливий для захисту екології", - сказано у ініціативі.

Петиція була зареєстрована сьогодні, 2 квітня, та ще не набрала голосів. Підписи збиратимуть упродовж 60 днів. Проголосувати за ідею можна за посиланням.