29598237 1772685149458959 5679194170910719802 nУ Львові розпочались громадські слухання проти підняття ватрості проїзду у трамваях та тролейбусах. Про це повідомив депутат ЛМР Ігор Телішевський у Фейсбук.

"На громадські слухання щодо недоцільності підняття вартості за проїзд пасажирів у міському електротранспорті загнали працівників ЛКП "Львівелектротранс", - сказано у повідомленні.

Нагадаємо, вартість проїзду у електротранспорті планують підвищити до 5 гривень за загальний квиток та 2,5 гривень за пільговий. Проте, львів'яни вважають такий тариф необгрунтованим.

"Досі міською владою не було організовано жодних зустрічей із містянами для представлення звітів пасажиропотоку, кошторисів та планів розвитку. «Міський електротранспорт Львова є бюджетним видом транспорту, яким часто користуються найменш захищені верстви населення – студенти, школярі, пільговики. Покращення фінансовогостановища підприємства ЛКП «Львівелектротранс» за кошти цих категорій – є ницим та гнітючим. Попри це, досі немає точних даних про те, скільки людей користується громадським транспортом Львова і куди йде необлікована готівка. Переконаний, що після цього міська влада збільшить вартість проїзду в маршрутках на 1-2 гривні", - кажуть активісти.