fireintram
Фото: Zaxid.net
У Львові відбулись громадські слухання проти підняття вартості проїзду у трамваях та тролейбусах. Присутні проголосували за підняття вартості проїзду до 5 гривень. Проте в зв’язку з порушеннями, слухання вважаються такими, що не відбулися. Про це повідомляє сайт ГО "Варта1".

"Присутні проголосували за підняття вартості проїзду в електротранспорті до 5 грн. З 1 травня це рішення мало вступити в дію. Хто був, підтримав чи ні – дякуємо. Проте слухання вважаються такими, що не відбулись. В зв’язку з тим, що заявлена кількість учасників не відповідала дійсності. Відбулось порушення з заявленій кількості учасників – спочатку  131 учасник, при перевірці виявилось 124, а при особистій перепровірці виявилось 121. Фактично відбулась порушення процедури і відповідно результат слухань вважається недійсним.” – йдеться у повідомленні.

Депутат вважає, що на громадські слухання щодо недоцільності підняття вартості за проїзд пасажирів у міському електротранспорті голосували працівники ЛКП “Львівелектротранс”.

Ігор Зінкевич надав відео голосування за підняття ціни до 5 гривень.

Ініціював слухання щодо недоцільності підняття вартості проїзду в електротранспорті депутат ЛМР від УКРОП Ігор Телішевський. 

Нагадаємо, вартість проїзду у електротранспорті планували підвищити до 5 гривень за загальний квиток та 2,5 гривень за пільговий. Проте, львів’яни вважають такий тариф необгрунтованим.

Міською владою не було до цього організовано жодних зустрічей із жителями міста для представлення звітів пасажиропотоку, кошторисів та планів розвитку.

Раніше Форпост писав, що на громадські слухання щодо недоцільності підняття вартості за проїзд пасажирів у міському електротранспорті "загнали" працівників ЛКП "Львівелектротрансу", заявив депутат ЛМР Ігор Телішевський.