images89898989898Подія відбулася у межах щорічної Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене».

Дільничні офіцери Бродівського відділення поліції та старший інспектор ювенальної превенції капітан поліції Оксана Каплич спільно з представниками органів місцевого самоврядування провели нічний рейд містом, під час якого обстежили парки, сквери, пришкільні території навчальних закладів та стадіон «Ювілейний». 

Під час перевірки було виявлено трьох осіб, які розпивали алкогольні напої у парку. На них працівники поліції склали адмінпротоколи за ст.178 КУпАП України (розпивання пива алкогольних або слабоалкогольних напоїв у заборонених законом громадських місцях або поява у п’яному вигляді у громадських місцях), а також провели профілактичну бесіду щодо передбаченої законодавством відповідальності за вчинене правопорушення.

Крім того, на території дитячого майданчика учасники рейду виявили двох підлітків, які курили цигарки. З неповнолітніми правоохоронці провели профілактичну бесіду про шкідливий вплив куріння на дитячий організм, а також про відповідальність за вчинене правопорушення.

Нічний рейд був проведений в мкжах щорічної Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції «Відповідальність починається з мене», метою якої є підвищення усвідомленості та інформування населення міста щодо ведення здорового способу життя, підвищення соціальної активності і зміцнення здоров’я,  формування стійких мотивацій до самостійних занять фізичною культурою і спортом.