im578x383 ryanair tripadvisorІрландський лоукостер "Ryanair", який зайшов на український ринок не так давно, та й те з другої спроби, планує працевлаштувати українських ІТ-фахівців у новому дата-центрі в Україні. Про це вже встиг розповісти генеральний директор Ryanair Майкл О’Лірі, повідомляють у Ulvovi.info.

 У "Ryanair" є велика потреба у зберіганні та обробці даних, тож для цього авіакомпанії потрібні компетентні кадри. На його думку, найбільш кваліфіковані працівники цієї галузі проживають саме у Львові, адже не дарма львівські ІТ-фахівці регулярно входять до переліку найкращих працівників сфери веб-технологій.

З досвіду роботи дата-центру в польському Вроцлаві керівництво вже встигло зрозуміти, що українці мають таку компетенцію. Там з 250 працівників понад 50% — це IT-фахівці з України. Генеральний директор вважає, що було б значно ефективніше створити ще один дата-центр їхньої компанії в Україні, і тут працевлаштувати ще 250 українських фахівців, а не постійно передавати інформацію до України з сусідньої Польщі. Також керівництво додало, що вони вже активно працюють над вирішенням цієї проблеми, окрім того, що вони вже проводять співбесіди, розмовляють з потенційними працівниками, вирішується проблема із приміщенням.

Нагадаємо, що ірландський лоукостер "Ryanair" літатиме з України за 15 рейсами з осені 2018 року. Найдешевші квитки "Ryanair" коштуватимуть 10 євро. Міністр інфраструктури України Володимир Омелян анонсував рейси лоукостера ще в 4 українських міста. Львів’яни схвально відгукнулися на введення нових рейсів, адже дешеві авіаквитки нададуть змогу місцевим мешканцям більше подорожувати, а також ефективно пересуватись у режимі реального часу за найнижчими цінами в Європі, проте з відповідними комфортними умовами.