29695390 1728048083977362 5328079777351860224 n 640x422Завтра, 6 квітня, у ЛМР відбудеться засідання виконавчого комітету.

На комітеті обговорюватимуть і детальний план території, обмеженої вул. Старознесенською та регіональним ландшафтним парком "Знесіння", що знаходиться на місцевості, яке називають Старим Знесінням.

"Це там, де всі мешканці вулиці Старознесенської в один голос висловились проти будівництва 4-х поверхового житлового будинку на 102 квартири навпроти церкви Вознесіння, встидливо названого "апарт-готель" - ніби й не житло зовсім, але з правом викупу квартир ! Цей готель своєю масою візуально розчавлює пам'ятку місцевого значення - церкву Вознесіння Господнього. Для обслуговування "готелю", (а насправді житла) потрібно розширити вулицю Старознесенську, з відкраюванням приватних територій. Для потреб готелю збираються знищити віллу Завадовичів за адресою вул.Старознесенська,66! Вілла Завадовичів, яка знаходиться у самому серці історично сформованого поселення, є одночасно і його візитною карткою поряд із церквою Вознесіння Господнього", - коментує Анна Біликівська, громадська активістка.

ЖІнка також закликає прийти небайдужих містян на засідання виконкому.

"Зауважень від громадськості, поданих в рамках громадських слухань, ніхто у ЛМР і у "Містопроекті" навіть не думав приймати до уваги ! ПРОШУ ВСІХ, КОМУ ЗАЛЕЖИТЬ НА ЗБЕРЕЖЕННІ ХАРАКТЕРУ СЕРЕДОВИЩА. ЩО СКЛАЛОСЬ ІСТОРИЧНО, І ЯКЕ ПІДЛЯГАЄ ОХОРОНІ - ПРИЙТИ НА ВИКОНКОМ І НЕ ДОПУСТИТИ НАРУГИ НАД РЛП "ЗНЕСІННЯ"