IMG 9023JPG59afe6f6c7f43 640x411Як повідомили в управлінні транспорту ЛМР, з 10 квітня розпочне курсувати експериментальний маршрут сполученням «Аеропорт – Залізничний вокзал».

На маршруті працюватиме один великий автобус. Середній інтервал між рейсами півтори години. Маршрут запроваджують на один місяць, після чого аналізуватимуть доцільність запровадження його на постійно.

«На прохання керівництва Львівського міжнародного аеропорту ім. Данила Галицького управління транспорту ЛМР, після численних нарад та спільних зустрічей з ЛК «АТП-1» і представниками аеропорту, було прийнято рішення про відкриття тимчасового автобусного маршруту сполученням «Аеропорт – Залізничний вокзал».

На маршруті курсуватиме один великий автобус. Розрахункова вартість проїзду становить 20 грн. Маршрут буде курсувати з однією зупинкою на вул. Любінська (біля «Будинку меблів»).

Графік руху з 10.00 год до 19.45 год, з середнім інтервалом між рейсами півтори години. Графік руху буде розміщено і в аеропорту і на вокзалі.

Маршрут експериментальний - на один місяць. Через місяць будемо аналізувати його роботу і, якщо він буде добре працювати і буде належний пасажиропотік, будемо думати, як запровадимо його на постійно», - розповів заступник начальника управління транспорту ЛМР Ігор Собенко.

За його словами, експериментальний маршрут сполученням «Аеропорт – Залізничний вокзал» розпочне роботу з 10 квітня. Перший рейс, о 10.00 год з аеропорту, останній рейс - о19.45 год із залізничного вокзалу.