dsc4523
Фото: Роксолана Мудрак
Сьогодні відбулося засідання в Галицькому районному суді Львова, на якому суд обирав запобіжний захід щодо звинуваченого в отримання хабара директора  культурно-мистецького центру "Супутник", що на Левандівці (вул. Повітряній, 20). Олександра Агашкова запропонували взяти на поруки двоє нардепів Ігор Васюник та Ірина Подоляк. Суддя підтримав такий запобіжний захід. Про це повідомляє Львівська Газета.

dsc4498 500x281
Фото: Роксолана Мудрак
На засідання суду з обрання запобіжного заходу Олександрові Агашкову сьогодні прийшло понад півсотні активістів. Ще більше тисячі підписали листи на його підтримку. Більшість особисто знають обвинуваченого. Кажуть, його підставили.  Навіть в день суду приносили все нові листи підтримки.

dsc4554
Фото: Роксолана Мудрак
Нагадаємо, директора "Супутника" звинувачують в отриманні хабара. Однак ті, хто знайомі з Агашковим і його діяльністю, переконані: його підставили. Ймовірно, через активну позицію та багаторічну боротьбу з власником МАФа, який встановлений біля «Супутника». Про це заявляли, зокрема, міські депутати та громадські діячі, заступник міського голови Львова Андрій Москаленко й народна депутатка Ірина Подоляк.