31541545415321Львівська жіноча баскетбольна команда ЛДУФК-СКІФ-СПАРТАК вийшла до півфіналу плей-офф у чемпіонаті України серед клубів Вищої ліги.

Після перемоги в домашньому матчі львів’янки перемогли суперниць й у виїзній зустрічі в Дніпрі. Матч завершився з рахунком 72:51 на користь львів’янок.

Головною запорукою перемоги можна вважати третю чверть, у якій львів’янки здобули одразу 16 очок переваги. Підсумковий рахунок десятихвилинки – 23:7. При приблизно рівній кількості кидків підопічні Ірини Клєніної частіше кидали влучно. Катерина Скакаліна (18 очок та 11 підбирань) і Анастасія Ковтун (15 + 11) оформили дабл-дабл.

Тепер у півфіналі на ЛДУФК-СКІФ-Спартак чекає запорізька «Козачка-КПУ». Вона, як і в першому матчі, здолала «Тернопіль-ТНЕУ» й також вийшла у наступну стадію. Матчі запорізької та львівської команд заплановано на 18 та 20 квітня. Спочатку в Запоріжжі, а потім у Львові буде вирішено хто в підсумку боротиметься за золото, а хто – за бронзу. При потребі третій матч буде зіграно 23 квітня.