moneta15151Фахівці Західного офісу Держаудитслужби провели ревізію в Управлінні соціального захисту населення Золочівської райдержадмініністрації, що на Львівщині, під час якої перевірено використання коштів субвенції з державного бюджету на надання пільг та житлових субсидій населенню. Сума зайво використаних коштів становила 1,4 млн грн. Про це повідомляє Державна аудиторська служба України.

Зокрема, сума незаконної виплати державних соціальних допомог та субсидій у Золочівській райдержадмініністрації становила майже 1,3 млн грн. Звертаючись за державною соціальною допомогою та субсидією, мешканці району приховували інформацію про доходи від продажу рухомого і нерухомого майна, не повідомляли про придбання майна, вартість якого перевищувала дозволені законодавством розміри, тощо.

Також аудитори виявили, що підприємство, яке надавало послуги з водопостачання та водовідведення, не повернуло до бюджету 63 тис. грн невикористаних субсидій із відшкодування витрат на оплату цих послуг.

Про результати ревізії поінформовано Департамент соціального захисту населення Львівської ОДА, голову Золочівської райдержадмініністрації, правоохоронні органи та Львівське територіальне управління Національного антикорупційного бюро України.