78b24a593221bbaab04ddb399f989fb1Кожному галицькому господареві цікаво знати, що про нього думає сусід, який живе поряд. Тому, мабуть, цілому Львову цікаво знати, що про нас думає найближчий наш сусід – Польща, адже саме звідти до міста Лева щороку приїжджає левова частка туристів. Звісно, кожна людина унікальна, а тому враження та думки стосовно міста можуть кардинально відрізнятись, проте «Ulvovi.info»  спробував виділити найзагальніші враження туристів від нашого міста та скласти з цього певну картину.

Перше, на що завжди звертають увагу туристи, це житло. З цим у Львові проблем немає. Турист може з легкістю дозволити собі проживання навіть у 5-ти зірковому готелі, або ж за ці кошти винайняти чудові апартаменти в історичній центральній частині міста. Як правило, проблем із бронюванням майже немає, житло можна знайти на місці або ж забронювати через спеціальні сервіси онлайн.

По-друге, туристи найчастіше до Львова прилітають, але, на щастя, іноземних гостей аеропорт радує: вони відзначають, що він сучасний, зручний та великий. Далі завжди хочеться покуштувати місцевих смаколиків. Тут туристи теж задоволені, адже ціни в декілька разів нижчі, аніж у тій самій Польщі. Єдиний недолік – транспорт, який у Львові зазвичай старий, брудний та переповнений. Також тісно із транспортною ситуацією пов’язані корки, отож хоч місто красиве й чисте, але оглядати місцевість краще пішки.

По-третє, поляки зазначають, що в них майже не виникає проблем у комунікації. Їх розуміють усюди: на вулиці, в ресторані, в транспорті, оскільки галичани у свій час запозичили велику частку діалектних слів саме із польської мови. Ба більше, іноземні туристи часто говорять про те, що львів’яни дуже привітні та відкриті до знайомства люди, вони радо знайомляться з іноземними гостями та допомагають їм облаштуватись у місті.