00ed721c87b7Завтра, 17 квітня, всіх водіїв закликають долучитись до флешмобу проти автодору. Про це написали у спільноті Варта-1 у Фейсбуці.

Організатори планують масштабний ряд подій. Зокрема, спочатку водії завітають в гості до Львівоблдержадміністрації та покажуть чиновникам "подарунки" від ям, що на львівських дорогах: покришки, диски та інше. Після цього, колона з авто поїде до автодору.

"17 квітня 2018 року (вівторок) о 11год.00хв. розпочинаємо біля Львівської ОДА, за адресою м. Львів вул.Винниченка, 18.
Для водіїв, які будуть прямувати із Кам’янка-Бузького, Буського, Бродівського та інших районів цієї сторони області, ми збираємось о 10-15 на АЗС «ОККО» с. Гамаліївка і прямуємо колоною до ЛОДА. При цьому не забуваймо привезти із собою ПОДАРУНКИ: автомобільні диски, шини, що на собі відчули усю «турботу» власників доріг. 11год 00хв. трьома довгими гудками ми вітаємось із чиновниками ЛОДА. Дістаємо привезенні нами подарунки і формуємо СКУЛЬПТУРУ  «ТУРБОТИ». 11год. 30хв. ми оголошуємо ХВИЛИНУ МОВЧАННЯ за БЕЗВІСТИ ПРОПАВШИМ АСФАЛЬТОМ та ВБИТИМИ ДОРОГАМИ. Після цього розпочинаємо урочисті заходи, щодо вручення кусочку асфальту керівництву Департаменту та висловлення свого «захвату» від «турботи про наші авто». Далі формуємо колону і прямуємо до Обласного автодору за адресою вул.. вул. Володимира Великого, 54.", - йдеться у повідомленні організаторів.