politeh3 640x439 1У суботу, 14 квітня, в Харкові відбувся другий матч у протистоянні БК «Львівська Політехніка» - БК «Харківські соколи». Фінальний рахунок 88:66 на користь харків’ян засвідчив водночас і їхню перемогу в боротьбі за 11 місце чемпіонату Вищої ліги. Домашньої перемоги львів’ян з різницею в 13 очок виявилося не достатньо.

Втім, впродовж першої половини гри, рахунок цілком сприяв гостям. По завершенню другої чверті на табло світилися однакові цифри – 37:37. Та перемоги в наступних двох десятихвилинках 31:20 та 20:9 дозволили господарям паркету святкувати перемогу.

Андрій Шаповалов та Дмитро Золотарьов зробили найбільший внесок у перемогу БК «Харківські соколи». На їхньому рахунку 24 та 21 набраний бал відповідно. Загалом же львівська команда поступилась господарям у влучності кидків, кількості перехоплень та кількості підбирань. Відсоток втрат у львів’ян – 29, проти 13,9% у харків’ян.

Найрезультативнішим у складі гостей став Андрій Гуцалюк (18 очок). Також показник у десять набраних балів перетнули Андрій Кашубович та Сергій Кузьменко. Останній також здійснив 10 підбирань та оформив дабл-дабл.