5a76b818b3540Конкурсна комісія назвала переможця конкурсу на посаду гендиректора Львівської обласної клінічної лікарні – діючого керівника лікарні Михайла Гичку. Про це повідомив кореспондент IA ZIK.

Наталію Ван Доеверен не допустили до участі у конкурсі через проблеми з документами. А саме, як повідомив член конкурсної комісії, начальник управління майном спільної власності облради Микола Бандра, претендентка не подала низку документів: довідку МВС про наявність чи відсутність судимості, витяг з державного реєстру про відсутність чи наявність корупційних правопорушень та підтвердження подання е-декларації.

Претендент на посаду гендиректора обласної лікарні, діючий її очільник Михайло Гичка представив своє бачення розвитку медичного закладу. Говорив про наміри перетворити лікарню у комунальне некомерційне підприємство, впровадити платні послуги, облаштувати територію, зберегти історико-культурну спадщину, оскільки деякі корпуси є пам’ятками архітектури, оптимізувати ліжковий фонд, завершити ремонт акушерського корпусу, реорганізувати приймально-діагностичне відділення, завершити об’єднання лабораторій.

Також пан Гичка зазначив про необхідність збудувати новий хірургічний корпус лікарні.

Він пообіцяв створити у пологовому банк грудного молока, провести реконструкцію неонатологічного відділення коштом меценатів.

Як повідомлялося, на посаду гендиректора Львівської обласної клінічної лікарні претендують екс-заступниця головного лікаря Львівської обласної лікарні Наталія Ван Доеверен, яка зараз працює заступницею адміністратора з медичної частини у Шпиталі ім. Андрея Шептицького, та чинний головний лікар обласної лікарні Михайло Гичка