ambulatoriia1 b4cf5dcc7d4bfee3d8daa4a3fd89aeb8В цьому році управління охорони здоров’я Львівської міської ради планує розпочати роботи зі створення амбулаторій сімейної медицини на вул. Б. Хмельницького, 195 (Знесіння) та на вул. Грушевського, 48 (смт. Рудно). А також – нового амбулаторно-поліклінічного відділення на вул. Шевченка, 360 (Рясне), повідомляють у ЛМР.

«В цьому році плануємо відремонтувати приміщення на вул. Б. Хмельницького, 195, які надають нам для створення амбулаторії сімейної медицини для мікрорайону Знесіння. Ця амбулаторія буде у складі 1-ї міської клінічної лікарні – тобто фактично працівників, які працюють в амбулаторії на вул. Польовій, буде переведено в нову амбулаторію», - каже Володимир Зуб, начальник управління охорони здоров’я Львівської міської ради.

Також триває реконструкція і ремонт закинутої будівлі на вул. Грушевського, 48 в смт. Рудно з метою створення там сучасної амбулаторії для мешканців. А в Рясному на вул. Шевченка, 360 розпочнуть роботи зі створення амбулаторно-поліклінічного відділення.

Зазначимо, що станом на зараз 92% населення Львова є охоплені сімейною медициною і мають зручні умови для лікування неподалік від дому. Торік у Львові відкрили дві нові амбулаторії сімейної медицини – на вул. Тернопільській, 9 та на вул. Личаківській, 119, а також капітально відремонтували амбулаторію в Рясне-1 на вул. Шевченка, 366. Загалом впродовж 2014-2017 рр. у Львові відкрили 8 нових амбулаторій сімейної медицини.