IMG 2168522121Учора, 18 квітня, розпочалися півфінальні серії у Вищій лізі серед жінок. Львівська команда на виїзді протистояла до того непереможній «Козачці-КПУ» у Запоріжжі. Не вдалось перемогти баскетболісток з Запоріжжя і підопічним  Ірини Клєніної - поразка 48:60.

Зустріч розпочалась для львів’янок не надто вдало: вже після першої чверті гості поступались 10 балами домашній команді. Друга десятихвилинка вийшла не кращою: 13:4 у чверті та 33:14 станом на середину гри. До честі львівських баскетболісток, вони змогли зібратися та дещо скоротити відставання. У третій чверті підопічні Ірини Клєніної поступилися, але вже мінімально – 15:16, а останню залишили за собою – 19:11, залишивши тим самим надію на кращий результат в домашньому матчі та загалом у серії.

«Козачка-КПУ» переграла Львівську команду в показниках влучності та кількості кидків, підбирань загалом. Одним з факторів могла стати довга лава запасних: запорізький резерв провів на полі близько 50 хвилин, львівський – 25.

У іншому півфінальному матчі команди, з якими «ЛДУФК-СКІФ-Спартак» вже грали у регулярному чемпіонаті. Івано-Франківський матч між місцевим «Франківськ-ПНУ» та столичним «КСЛІ-Київ-Баскет» завершився на користь господарок 83:75.

Домашній матч Львівська команда проведе вже завтра, 20 квітня, у ОДЮСШ (вул. Самчука, 8). Початок о 18:00.  У випадку перемоги «ЛДУФК-СКІФ-СПАРТАК» третій матч буде зіграно 23 квітня у Запоріжжі.