basket lviv5Вже цього вікенду 21 та 22 квітня розпочнуться чвертьфінальні ігри. Після регулярного чемпіонату було сформовано чотири пари, відповідно до зайнятого місця: БК «Львів-УАД» торуватиме шлях у півфінал через ігри з «SemiPro», «Пивомани 48» поміряються силами з БК «Солевари», а БК «Скіф» та BC «VitaAgro» отримали в суперники «LvivWarriors» та «ElitClub» відповідно.

Усі матчі відбудуться в приміщенні ОДЮСШ, що в Стрийському парку (вул. Самчука, 8). Ігри «Львів-УАД» та «пивоманів» заплановано на суботу, інші дві зустрічі відбудуться в неділю.

Перший суботній матч між БК «Пивомани 48» та БК «Солевари», що розпочнеться о 17:30, матиме інтригу, адже в зустрічах в рамках регулярного чемпіонату ці команди обмінялися перемогами. На жаль, таким не може похвалитися «SemiPro», якому о 19:00 стартувати проти «Львів-УАД»: обидва матчі завершилися на користь переможця регулярки.

Обидва недільних матчі теж будуть принциповими: по-перше, це – плей-оф, де кожна перемога важлива; по-друге, до того ці чвертьфінальні пари встигли і перемогти, і програти в матчі проти свого недільного суперника. Стартовий свисток цих ігор пролунає о 11:30 та 13:00 відповідно. Усі стадії плей-оф складатимуться з одного матчу.