Під час розгляду питання «Про стан охорони здоров’я у Бродівському районі» відбулося блокування трибуни депутатами фракції ВО «Свобода», повідомляє ZIK.

Його розпочав голова фракції Володимир Чехут, оскільки депутати не проголосували за озвучений ним проект рішення з даного питання, який передбачав звернення до Львівської облради, Кабміну і Верховної ради про неприпустимість закриття медичних закладів у Бродівському районі, неприпустимість скорочення фінансування, а також необхідність виділення коштів на нове медичне обладнання - флюорограф, кардіограф та томограф, а також придбання 4 автомобілів для медицини району.

Депутати від «Свободи» озброїлись двома мегафонами. Депутат від БПП Володимир Булишин спробував розблокувати трибуну, за що отримав стусани, але чоловіків кинулись розбороняти. Також у тисняві хтось виламав мікрофон на трибуні, – повідомив власкор ІА ZIK.

«Це грубе порушення регламенту з боку депутатів, які заблокували трибуну тільки тому, що не пройшло їхнє рішення», – зазначив Володимир Булишин. –Для того і впроваджено поіменне голосування, щоб ми могли цивілізованим способом виявити свою волю в тому чи іншому питанні».