maketstadionvulkovelska 1ae2cdf5639ac5180cdadfd353543247Цього року у Львові буде розпочато реконструкцію дитячо-спортивного майданчика на вулиці Ковельській, 67. Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

На майданчику буде повністю оновлено огорожу, замінено штучне покриття на міні-футбольному полі, облаштовано новесенький мультифункційний майданчик для гри у баскетбол та волейбол. Також на майданчику з'являться роздягальні та зона для занять "Street Workout".

«Пріоритетом при плануванні облаштування вуличних спортивних зон у м. Львові є мультифункційність спортивних майданчиків, для залучення якнайбільшої кількості молоді до занять спортом», - зазначив директор ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій.

Також нагадуємо, що у 2018 році ЛКП «Спортресурс» буде капітально відремонтовано такі спортивні майданчики: на вул. Винниченка, 4 буде облаштовано 2 спортивні зони: мультифункцій баскетбольний майданчик з трибунами, вуличними тренажерами та скейт-майданчик з освітленням на сонячних батареях. На вул. М. Вовчка, 3 буде облаштовано мультифункційний майданчик для гри у футбол та баскетбол з поліуретановим покриттям, зона для любителів воркаута також з'явиться на цій локації.