MNS navchannya 02У селі Карпатське Львівської області під час ралі з гори злетіла машина. Про це повідомляє у соціальній мережі Facebook депутат Франківської міськради Володимир Олійник, пише сайт ГО "Варта1".

"Автокатастрофа. Шукають вертоліт. Люди ще живі, потрібна евакуація. Щойно в селі Карпатське Львівської області підчас раллі з гори злетіла машина. Медики надали першу медичну допомогу. Потрібна евакуація вертольотом. Львівська рятувальна служба вислала машину, яка в тій ситуації не дуже допоможе. Просимо максимальний репост. Тел. Людини яка є на місці +380671932067", – сказано у повідомленні.

Оновлено:

У селі Карпатське Львівської області під час змагання позашляховиків 4х4 Off Road, з гори зірвалась машина. Як повідомляє депутат Львівської міської ради, голова ГО "Варта 1" Ігор Зінкевич, під час змагання позашляховиків 4х4 Off Road в аварії постраждало двоє людей, у них виявлено численні травми, в тому числі і пов’язні з хребтом та опорно-руховим апаратом.

На даний момент їх забрали з місця аварії, і доставили до місця, де медики зможуть надати їм допомогу.

Нагадаємо, сьогодні 28 квітня відбувалась трофі-експедиція "Карпатський Кордон 18", організована ГО "Позашляховий клуб "Львів 4х4". Основним завданням екіпажу позашляховиків було прокласти власний маршрут трек, а не повторити чийсь. Орієнтовно, в змаганням мало взяти участь близько 40-60 машин.