2222 1953139746У Галицькому районі Львова цього року заплановано провести ремонті роботи на суму 24 млн 243 тис. грн. Серед важливих об’єктів – це капітальний ремонт вул. Котлярської, вул. Просвіти, вул. Руданського та вул. І. Рутковича. Остання зі списку вулиця, має протяжність 180 метрів. Її почали ремонтувати ще у жовтні минулого року. Однак, через різного роду труднощі, пов’язані із заміною колектора та встановленням дощовідводу, роботи завершать у другій половині травня. Про це повідомляє ІА ZIK.

 Сума капітального відновлення цієї вулиці становитиме майже 5 млн грн.

«Капітальний ремонт вул. І. Рутковича, яка має протяжність 180 метрів, ми розпочали у жовтні 2017 року. Згідно з проведеним тендером, генпідрядником стало ТзОВ «Захід Пласт». Договір уклали на суму 4 млн 758 тис. грн», – розповів голова Галицької РА Андрій Зозуля. 

3111Станом на 26 квітня, на цій вулиці виконано роботи по заміні інженерних мереж та висадці зелених насаджень (320 кущів магнолії). Залишилося лише завершити примикання вулиці до суміжних, виконати роботи по мощенню дорожнього та тротуарного покриття і встановити дорожні знаки. Варто відзначити, що тепер вул. І. Рутковича буде не асфальтована, а вмощена бруківкою.

Генпідрядники запевняють, що всі роботи будуть виконані орієнтовно до 15 травня, якщо погода сприятиме.

За інформацією управління інженерного господарства ЛМР у 2018 році з міського бюджету передбачено виділити 578 млн грн для ЛКП «Львівавтодор» і департаменту ЖГІ для ремонту доріг, капітального ремонту вулиць та дворів.