e83591351f7ce2e2ce174dfe21a98dac
Фото ілюстративне
Попри ухвалу Львівської міської ради про безкоштовний проїзд учнів у громадському транспорті м. Львова, не всі водії везуть дітей безкоштовно. Так, водій маршруту 5-А, який обслуговує комунальне підприємство АТП-1, відмовився везти учня до школи безкоштовно. Про це повідомив голова фракції УКРОП у Львівській міській раді Ігор Телішевський.

Він також зазначив, що звертатиметься до керівника комунального підприємства АТП-1 Ореста Хамули через хамську поведінку водія маршрутки та вимагатиме провести службове розслідування цього інциденту. За словами депутата, водій брутально вигнав одного зі школярів з салону, коли той відмовився платити цитуючи ухвалу міської ради.

Ігор Телішевський зауважив, що хлопець показував водієві учнівське посвідчення і нагадував, що під час навчального процесу школярам у Львові дозволено користуватись громадським транспортом безкоштовно. Проте, водієві виявилося байдуже, тому він брутально вигнав учня 6-«А» класу СЗШ №47 із маршрутки.

Нагадаємо, раніше на черговій сесії Львівської міськради депутати підтримали ініціативу щодо безкоштовного проїзду школярів у громадському транспорті. «За» проголосувало 53 депутати.