5667767 0 960x540Потрібна допомога на лікування! Незряча дівчина Таня Матіос просить про допомогу. Її родині треба зібрати 50 тис. грн на операцію для мами. Самостійно родина оплатити операцію не може, а тому будь-який ваш внесок на її картку – це вже допомога. Бажаний термін, за який треба зібрати кошти – два місяці. Про це розповів журналіст Володимир Пиріг.

«Таня досить самостійна і сама виховує донечку. Вона пережила втрати, але сил не втратила! Всі випробування долі вона проходила успішно, а ось це без нашої з вами допомоги пройти їй буде непросто, тож закликаю вас допомогти їй це спростити! Здорова мама Тані – це допомога не лише для неї, але й для її донечки! Я знаю, що таке колективна допомога і як це потрібно!» - написав Володимир Пиріг.

Усі, хто має можливість допомогти, можуть перераховувати кошти за реквізитами: 51-68-75-73-41-58-01-42 (Матіос Тетяна). Номер телефону: 095-667-80-09.

«Прошу вашої допомоги для моєї матері Семаковської Марії на операцію на нирці, видаливши великий камінь, бо якщо цього не зробити, то вона може її втратити. На цю операцію потрібно 50 тисяч гривень, а для нас ця сума є непосильною, бо я інвалід першої групи по зору і сама виховую маленьку дитину. Я буду вам щиро вдячна!» - йдеться на ФБ сторінці Тані Матіос.