11051797 911240648938950 2977102847034633428 nІрина Голуб, сестра та помічниця нардепа Володимира Парасюка подала до суду на львів'янина Андрія Микуша.

Зі слів львів'янина, помічниця позивається через начебто образливі та неправдиві відомості про неї.

"Шановні друзі-френди! 10-го травня о 15-30 маю цікавий суд в Личаківському райсуді. До мене позивається така собі Ірина Голуб (Парасюк) щодо того, що я ніби-то поширив про неї образливі і неправдиві відомості в мережі Фейсбуку. Приходіть - буде цікаво. Адреса вул. Богдана Лепкого, Личаківський райсуд", - пише Андрій Миклуш у себе на сторінці у Фейсбуці.

Чоловік також додає, що у себе на сторінці написав про "прихвоснів нардепа" та припустив, що Ірина Голуб, як помічниця нардепа, отримує зарплатню.

Ірина Голуб у коментарі Форпосту підтвердила свої наміри.

"Пан Микуш часто дозволяє собі писати у Фейсбуці щось такого роду, не зважаючи на свій поважний вік. Він одного разу у публічній переписці написав, що я помічниця Володимира Парасюка і отримую за це зарплату. І пішло - поїхало. Я насправді зарплати не отримую і працюю на громадських засадах, тобто безкоштовно. Я це сказала пану Микушу, на що він відповів - якщо це правда, то подавай в суд. Відповідно я і подала. Я хочу, щоб такі люди як Андрій Микуш, не дивлячись, що це Фейсбук чи ні, трішки несли відповідальність за свої слова".