1 ArticleImages 68987 Bogorodytsya LvivЗа доброю традицією, щороку під час відзначення Дня міста організовують спільну екуменічну молитву представників духовенства різних християнських конфесій за Львів та львів’ян, пише Духовна велич Львова.

У неділю, 6 травня 2018 року, така духовна акція відбудеться на проспекті Свободи, біля фігури Божої Матері. Початок о 15.00 год.

«Цьогорічна традиційна екуменічна молитва до Дня міста вже вдруге відбудеться біля фігури Божої Матері на проспекті Свободи. Для усіх львів’ян та гостей нашого міста це унікальна можливість духовного єднання у часі доленосних випробувань. Попри всі труднощі, війну та втрати, український народ досі не позбувся надії на звільнення від усіх ворогів і справедливість. Молитва до Дня міста вкотре збере християн усіх конфесій Львова як одну велику родину, щоб в особливий спосіб звернутись до Господа і просити благополуччя для свого міста та держави, нової надії для кожного із нас та мирного майбутнього”, – зазначив Петро Залуга, працівник управління внутрішньої політики, співорганізатор події.

Цього року молитву очолить духовенство Української Греко-католицької церкви, зокремо Єпископ-помічник Львівської архиєпархії Володимир Груца. Йому співслужитимуть представники інших християнських конфесій міста.

До молитви запрошують приєднатися усіх львів’ян та гостей міста.