Buchinska1Уродженка Львова Наталія Бучинська також "засвітилася" серед артистів, що взяли участь на великому концерті "Победа. Одна на всех" на телеканалі "Інтер". Про це повідомляє кореспондент Форпосту.

Під постом подяки за участь у концерті Бучинська написала: "Вітаю всю Команду Інтера! Концерт прекрасний! Так тримати! Ми з Вами!"

564154156415214

Нагадаємо, у березні 2015 гоку кілька десятків громадських активістів пікетували Львівську обласну філармонію, протестуючи проти виступу співачки Наталії Бучинської, яку вони звинуватили в участі у концертах на підтримку Партії регіонів та колишнього президента Януковича.

Активісти через гучномовець закликали відвідувачів бойкотувати концерт, повернути квитки до каси, а гроші віддати на потреби військових. За їхніми словами, те, що Бучинська запросила на сьогоднішній виступ кількох поранених бійців АТО – це просто замилювання очей і спроба ввести в оману патріотів.  Гучна акція привернула увагу львів’ян, які прямували на концерт. Дехто ігнорував заклики активістів, але були й такі, хто викидав або рвав квитки біля входу до філармонії, писав ZIK.

Зазначимо, що свого часу Бучинська була солісткою Державного ансамблю пісні і танцю МВС України. Як солістці ансамблю Наталії присвоєно спеціальне звання прапорщика внутрішньої служби, вона склала присягу на вірність народові України, а 2004 р. закінчила Київську академію внутрішніх справ у званні майора міліції. Також Бучинська стала наймолодшою народною артисткою України. Член політради партії Валентина Наливайченка «Справедливість», радник голови партії з питань культури і духовності.

Нагадаємо, у середу, 9 травня, в московському районі Солнцево на сцені концерту до Дня перемоги був помічений український поп-співак, заслужений артист України Віталій Козловський.