32747824 1920790757973513 8611769952329793536 nПід час футбольного матчу вболівальникам не дозволили вивісити банер із зображенням Антона Грицая, бійця, який загинув в АТО.

Про це стало відомо із повідомлення на сторінці спільноти "Вірні пиву".

"Був матч клубу Верес (нібито Рівне) проти полтавської "Ворскли". Зрозуміло, що підтримати свою команду приїхали люди з Полтави.

І дивіться, який на них чекав сюрприз. Серед матчу до сектора підійшли так звані стюарди і хотіли зняти банер на честь Антона "Сіфа" Грицая, бійця "Азову", хлопця, який назавжди залишиться 27-річним. Він загинув 15 лютого 2015 року в Широкіному Волноваського району Донецької області.

Ось що пише про обставини смерті Вікіпедія: Терористи здійснили спробу прориву бронетехніки в Широкине. Завдяки густому туману в село зайшли танки та жива сила супротивника, працювала артилерія та міномети. Азовці відбили атаку. Розпочалось позиційне протистояння. До обіду терористи продовжували обстріл позицій українського батальйону зі стрілецької зброї. Ближче до вечора азовцям вдалося евакуювати з Широкиного цивільних мешканців, які залишалися у селі впродовж усього протистояння. У підсумку було знищено майже сотню бойовиків та десять одиниць бронетехніки. Втрати азовців — семеро загиблих бійців та близько 50 поранених.

Виродки з Arena Lviv у купі з клубом львівського кримінального авторитета Копита і зятя Віктора Андрійовича Oleksiy Khakhlov(дійсного члена Пантеону Слави #ВірніПиву) вирішили, що зображення людини, яка віддала життя, щоб їхні сраки були в мирі й теплі, знаходитися на території "Ашан-Арени" не достойне", - йдеться у пості спільноти.