239723Львів’яни нещодавно довели, що місто Лева є найспортивнішим містом в Україні, завоювавши титул спортивної столиці. Однак на цьому мешканці Львова не зупиняються і продовжують впевнено підтверджувати почесне звання. Цими днями тут вперше проведуть безкоштовні заняття з бігу, розповідає львів’янам сайт «Ulvovi.info».

Як відомо, незабаром у Львові відбудеться міжнародний півмарафон під назвою 3rd Molokiya Lviv Half Marathon. Братимуть участь у цій грандіозній спортивній події і мешканці нашого міста, тому в місті Лева вирішили організувати безкоштовні тренування з бігу, аби львівські бігуни мали змогу якнайкраще підготуватися до півмарафону. Проведуть півмарафон вже десятого червня.

Організатори події планують три безкоштовних тренування Open Run Day. Нагоду відвідати заняття у Львові має кожен мешканець міста, адже жодних обмежень для учасників не створюють. Долучитися до тренувань зможуть також гості міста Лева. Нагадуємо, що заняття розраховані як на досвідчених бігунів, так і новачків у біговому спорті.

Тож, відповідно до концепції занять, тренування відбудуться у двох групах. Першою буде група «А», створена для тих, хто відноситься до бігунів середнього рівня, які готуються до міжнародного півмарафону у Львові. Друга група «Б» розрахована на тих, хто лише захоплюється бігом, і планує пробігти десятого червня дистанцію у два або ж п’ять кілометрів. Такі групи дають змогу залучити до тренувань якомога більше мешканців нашого міста.

Як відомо, відбудуться тренування двадцятого травня, двадцять восьмого травня та третього червня у Центрі Шептицького. Нагадуємо також, що зареєструватися для участі у міжнародному півмарафоні обов’язково потрібно на сайті змагань.