uae267ba4280a23 травня на одному з найбільших футбольних сайтів України «Футбол 24» було оприлюднено матеріал журналіста Андрія Сеньківа про Григорія Козловського. У ньому розповідалося про те, що президент «Руху» продовжує відвідувати матчі свого клубу, незважаючи на дискваліфікацію від ФФУ. Просто він тепер дивиться матчі з кафе на стадіоні. Відповідні фото додавалися, пише сайт Трибуна.

Журналіст Андрій Сеньків навіть поділився постом в Facebook, але дуже скоро його матеріал зник з сайту, а пізніше - і з кешу (!) в Інтернеті. За інформацією сайту Трибуна, його видалив не Сеньків і навіть не головний редактор «Футбол 24» Олександр Гапоненко, а вище керівництво.

uae4166c2aee4Виявляється, у когось досить зв'язків, щоб видалити матеріал з сайту, що входить в холдинг мера Львова Андрія Садового.

Найсмішніше те, що при цьому офіційний сайт «Руху» сам оприлюднив докази знаходження свого президента на стадіоні. І ніхто на це раніше не звернув увагу. Станом на 14:00 24 травня фото Козловського на стадіоні «Україна» у Львові на матчі «Рух» - «Авангард», Який відбувся 25 березня 2018 року, до сих пір на сайті.

uae790b68a4c7А сьогодні Андрій Сеньків повідомив, що з 1 червня він не працює на «Футбол 24», пообіцявши розповісти подробиці пізніше. На щастя, скріни не горять. Сайт Трибуна встиг зберегти копії матеріалу про Козловського до того, як він зник з кешу Інтернету.

uaed7d2a388e2 1uaefb5d6e27e6